Юні футболісти за перемогу у мера Рівного просили одне - забрати з класу дівчат

Команда футболістів Рівненської школи №26 здобула перемогу у Всеукраїнському змаганні з футболу

У грі на призи клубу «Шкіряний м’яч» вона вперше виборола перше місце. За словами тренера Юрія Кубишкіна, для них ця перемога одна із найважливіших.

Налаштовували дітей ще задовго до гри. Тож вони грали, як останній бій. Було дуже важко, бо груповий турнір - це складно. Діти нині переходять в більш професійну лігу. А вже в неділю хлопці навіть гратимуть на Чемпіонаті України, що проводиться серед дитячих спортивних шкіл.

Вітав юних переможців сьогодні міський голова Рівного Володимир Хомко. Він охоче розпитував у хлопців про враження, емоції та цікавився їхніми побажаннями. На що ті відповіли, що хочуть, аби

із класу забрали дівчат, бо ж хлопці на них відволікаються.

Володимир Хомко посміявся, мовляв, це не у його силах. Проте, за перемогу пообіцяв футболістам дещо інше.

Очевидно, що мені хотілось якось заохотити дітей, аби вони розуміли, що це не тільки для них важливо, але й для нас.

 

Тому ми спробуємо задовольнити прохання директора школи про штучне футбольне поле, про яке вони мріють. А ще ми їм пообіцяли, і це буде виконано в будь-якому разі, що свої наступні збори вони проведуть в оздоровчому комплексі «Електроніку» за рахунок міста.

Варто зазначити, що команда Рівненського НВК №26 вже не перший рік посідає призові місця в обласних та Всеукраїнських змаганнях. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень