За які проекти голосують рівняни у рамках «Громадського бюджету»

До 13 листопада у Рівному триває голосування за один із 45 поданих рівнянами проектів

Фінансуватимуться обрані рівнянами пропозиції з міського бюджету.

На це планується виділити близько мільйона гривень.

Отож, з 5 до 13 листопада включно, кожен хто мешкає, працює, навчається в Рівному може обрати для реалізації проекти, які муніципальна влада міста реалізовуватиме наступного, 2017 року.

Голосування відбуватиметься на сайті rivne.pb.org.ua, або особисто у пунктах для голосування, які розташовані у всіх ЖКП міста, у Рівненському ЦНАП та у приміщенні виконкому Рівненської міської ради, що на вулиці Соборній,12а.

 

На сьогодні лідерами голосування на сайті є

Проект Богдана Короля «Впровадження медичних інформаційних систем на базі поліклініки РМДЛ "Поліклініка без черг».

Проект на базі поліклініки РМДЛ (вул. Чорновола, 72) передбачає автоматизацію таких бізнес-процесів: ведення електронної медичної карти (ЕМК) пацієнта; організацію амбулаторного прийому пацієнтів; діагностику та лікування пацієнтів; проведення діагностичних і лабораторних досліджень; управління персоналом поліклініки; ведення нормативної бази знань.

Впровадження проекту потребує 1 249 500 грн.

Голосують рівняни і за створення громадського простору  на перехресті вул.Словацького та бульвару Незалежності в проекті “Сучасне місто”. Проект передбачає:

створити зручну локацію для відпочинку та спілкування, а саме: антивандальні вуличні меблі з бетону та термодерева, укомплектовані сонячною батареєю (з можливістю підзарядки мобільних гаджетів), вечірньою підсвіткою, велостоянкою, смітниками, пандусом для зручності маломобільних груп людей.

Ця композиція легко інтегрується у будь яку паркову зону – переконують автори проекту.

Його втілення потребує 108 тис. грн.

Проект Аліни Костюкевич: «Облаштування спортивного майданчика в парку біля Рівненського палацу дітей та молоді» потребує 600 тисяч гривень.

Як поясню Аліна, у місті існує нагальна потреба розвитку інфраструктури для заняття фізкультурою і спортом. Біля Палацу дітей та молоді розташований занедбаний парк, в якому можна облаштувати спортивний майданчик з встановленням вуличних тренажерів, призначених для дітей, молоді та осіб з обмеженими можливостями.

Рівняни вболівають також за проект «Парк на Грабнику: створення кращих умов для відпочинку та дозвілля рівнян»

Проект спрямований на облаштування недоглянутої території парку для комфортного дозвілля рівнян шляхом облаштування семи відпочинкових зон для забезпечення різних потреб: арт-зони, зони активного відпочинку, дитячої, тет-а-тет, вуличних тренажерів, настільних ігор, вигулу собак. Автором проекту є Оксана Майборода.

Його втілення потребує 327 500 тисяч гривень.

395 тисяч гривень потрібно на проект з «Відновлення літньої театральної сцени та дитячого майданчика біля неї по вул. Грушевського», як пояснює автор проекту Олександра Макогон:

Проект полягає в облаштуванні громадського простору по вул. Грушевського: відновлення літньої театральної сцени та дитячого майданчика біля неї, освітлення цієї території.

Нагадаємо, голосування триває до 13 листопада.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень