За вихідні на Рівненщині сталося сім пожеж

Найбільша - в селі Карпилівка Рівненського району

В селі горіла дерев’яна господарська будівля та поруч розташований житловий будинок. Внаслідок пожежі, на щастя, ніхто не постраждав. Детальніше про загоряння розповів представник прес-служби ГУ ДСНС у Рівненській області, Андрій Хіміч:

– В зв'язку із сильним задимленням будівлі рятувальники, використовуючи апарати захисту органів дихання, провели розвідку, в ході якої встановили. що в будівлі людей немає. Вогнеборці на ліквідацію пожежі подали два водяні стволи. Надзвичайно ускладнював роботу рятувальників поривчастий вітер та їдкий дим, що виділявся в результаті горіння. В результаті пожежі вогнем знищено перекриття та покриття житлового будинку розміром 7х4 метри, побутову техніку в ньому, меблі. Також пошкоджено речі домашнього вжитку.

Між тим, рятувальник розповів і про шість менших пожеж. У Рівному на Макарова зайнялося побутове сміття у підвалі житлового будинку.

В селі Вітковичі Березнівського району в господарстві вогнем знищено 10 м/кВ покриття та 9 м/кВ стіни господарської будівлі.

Також горіло в селі Полиці Володимирецького району в господарській будівлі. Те саме сталось в селі Малин Млинівського району.

У Кузнецовську вогнем було пошкоджено моторний відсік і лакофарбове покриття капоту та правого переднього крила легкового автомобіля марки «VOLKSWAGEN Passat».

А в Костополі згоріла пластикова вагонка. Крім того, вогонь пошкодив газову плиту та електро-механічну витяжку на кухні в одній із квартир житлового будинку.

Причини та збитки усіх пожеж встановлюються.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень