За удар ножем в груди мешканець Рівненщини може «сісти» на 15 років

Інцидент стався в Костополі

Прокурори Костопільського відділу Здолбунівської місцевої прокуратури скерували до суду обвинувальний акт за фактом умисного вбивства.

Досудове розслідування проводилося слідчим відділенням Костопільського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області, повідомляє прес-служба правоохоронців: 

Інцидент стався першого березня у місті Костопіль. 29-річний місцевий житель, який і до цього мав проблеми із законом, перебуваючи в помешканні свого знайомого, в ході словесної суперечки наніс останньому один удар ножем в область грудної клітки.

 

Від отриманих тілесних ушкоджень 48-річний потерпілий помер на місці події, а зловмисник відразу залишив будинок.

Костопільські поліцейські майже відразу встановили особу та затримали зловмисника.

Під час досудового розслідування здобуто достатні докази вини чоловіка у вчиненні вказаного злочину, на підставі яких 13-го червня прокурор затвердив обвинувальний акт та скерував його для розгляду по суті до Костопільського районного суду.

Прокурорами Костопільського відділу Здолбунівської місцевої прокуратури в подальшому забезпечуватиметься підтримання державного обвинувачення у кримінальному провадженні.

Міра покарання, яка загрожує особі, – позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень