За удар ножем у груди здолбунівчанина тримають під вартою

Жінка не вижила

Жителя м. Здолбунів, який підозрюється у вбивстві, взяли під варту без права внесення застави. У ніч на 27 квітня 2017 року 37-річний житель м. Здолбунів під час суперечки зі співмешканкою у своїй квартирі вдарив її ножем в область грудної клітки. Від отриманої травми жінка померла на місці події,, повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.

Як згодом встановив судмедексперт, смерть 31-річної жінки настала внаслідок проникаючого ножового колото-різаного поранення передньої поверхні грудей з ушкодженням серця.

Здолбунівська поліція затримала співмешканця померлої. За погодженням з прокурором Здолбунівської місцевої прокуратури чоловіку повідомили про підозру в умисному вбивстві.

В понеділок першого травня суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень