За склад Госпітальної ради взялися рівненські атовці

Дорадчий орган може покращити систему лікування солдат, впевнена спілка ветеранів

Спілка учасників АТО Рівненщини направила своїх делегатів до Госпітальної ради. Кандидатами обрали Юрія Поліщука - керівника медичного напрямку Спілки ветеранів АТО Рівненщини та хірурга військового госпіталю Тараса Скригу .

Про це вони сьогодні говорили під час чаювання в приміщенні ОДА.

На противагу начальнику міського управління охорони здоров’я Віктору Іськіву, який запевняє, що

Госпітальна рада нічого не вирішуватиме в розвитку медицини,

Юрій Поліщук впевнений у важливості цього органу:

Ці представники мали б здійснювати поради керівникам медичних структур, як правильно оптимізувати мережу закладів. Йдеться про дорожнє покриття, від якого залежить значна частина роботи, обсяги фінансування лікарень, створення закладів типу хоспісів тощо.

Представники спілки ветеранів АТО мають бути членами госпітальної ради, адже серед учасників бойових дій багато поранених та інвалідів, пояснюють атовці.

Окрім цього, під час чаювання ветерани розповіли, що працюватимуть над програмою лікування поранених військових.

Так, бійців мають лікувати за державний кошт адресно – тобто на кожного пацієнта мають виділяти окрему суму, аби ці гроші йшли безпосередньо на лікування пораненого.

У цьому питанні госпітальна рада також може допомогти. Поки що до неї розглядають кандидатури чиновників медицини області, що дуже обурило громаду. Склад госпітальної ради розглядатимуть на сесії Міськради 6-го липня.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень