За первинною медичною допомогою тепер треба ходини не до поліклініки

Запрацювали ЦПМСД

З першого липня 2017 року, відповідно до планів перспективного розвитку сімейної медицини, відбулась реорганізація  в лікувально-профілактичних закладах міста Рівного, повідомляє управління охорони здоров’я області.

 

До КЗ "Центру ПМСД "Центральний", що розташований за адресою вул. Драгоманова, 7 приєдналось для медичного обслуговування дитяче населення, що попередньо було закріплене за дитячою поліклінікою № 1

 

Міської дитячої лікарні м. Рівне (по вул. Чорновола, 72) та доросле населення яке обслуговувалось поліклінікою № 1 Центральної міської лікарі м. Рівне (по вул. М. Карнаухова, 25-а). Відповідно і до штатного розпису  закладу долучились і лікарі-педіатри, дільничні лікарі-терапевти та сімейні лікарі;

 

До КЗ "Центру ПМСД "Північний", що розташований по вул.Фабрична, 10, приєднано дитяче населення, що обслуговувалось поліклінікою № 3 Дитячої міської лікарні м. Рівне, що по вулиці Грушевського, 11, та в штатному розписі медичної установи зареєстровано штатні одиниці лікарів-педіатрів.

 

Фактично, з 01.07.2017р. в ході реформування відбулось перепідпорядкування структурних підрозділів лікувальних установ міста. З метою доступності до медичного забезпечення, станом на 15.08.2017 року, фізичної зміни по адресі обслуговування населення не відбулось.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень