За кілька годин ставлять на ноги після інсульту в центральній міській лікарні Рівного

А наступного року буде тут окреме відділення для таких хворих

Створити його планують в межах відповідного проєкту Громадського бюджету. А поки до цього готуються. І що саме вже зробили – розповів начальник міського управління охорони здоров’я Віктор Іськів:

У нас уже у приймальному відділенні центральної міської лікарні такі пацієнти, які швидко потрапляють - у «золоте вікно» - дві години з моменту початку інсульту, вводять їм спеціальний препарат під контролем КТ (комп'ютерної томографії - Авт.) і так далі. В нас є всі можливості. І хворі буквально через кілька годин уже стають на ноги. І через два-три дні вже можуть йти на роботу працювати.

Восени також відкрили відділення реабілітації після інсульту у міській лікарні №2, де, як розповів Віктор Іськів, хворі лікуються безплатно. І оскільки воно розташоване на другому поверсі, міський голова Володимир Хомко пообіцяв поміняти у ньому ліфт, щоб він, як і відділення, був європейським.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень