За ніч пограбував одразу два магазини на Демидівщині

Чоловік виніс продукти харчування та 200 гривень

Поліцію практично одночасно викликали одразу до двох магазинів села Вовковиї. Заявники повідомили про пошкоджені замки на дверях закладів.

З магазинів було викрадено продукти харчування та близько 200 гривень.

Оперативники Демидівського відділу поліції встановили, що до злочину може бути причетний 32-річний місцевий житель. Чоловік зловживає алкоголем, ніде не працює, перебиваючись тимчасовими заробітками.

 Він зізнався поліцейським, що вчинив злочин напідпитку. Залишену частину крадених продуктів він заховав у закинутому господарстві неподалік магазину. Крім того, поліцейські вилучили і знаряддя злочину – лом, за допомогою якого зловмисник проник до приміщення.

Чоловіка затримали, нині він перебуває у слідчому ізоляторі. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Поліцейські з’ясували, що 32-річний мешканець села Вовковиї раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічного злочину.

Санкція, інкримінованої зловмиснику статті, передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від трьох до шести років.

Як виглядає село Вовковиї з висоти пташиного польоту можете побачити тут

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень