За минулу добу в області чотири потопельники. Одного знайшли у Рівному

Серед жертв - неповнолітні

Напередодні в селі Річки, Зарічненського району близько 8-ї  ранку місцеві жителі дістали з меліоративної канави тіло 50-річного громадянина Миколи, жителя села Тиховір цього ж району. Про інциденти повідомляє прес-0служба ДСНС Рівненщини:

 Того ж дня о 13:30 в Рівному на вулиці Сковороди в штучній водоймі рятувальники виявили та підняли на поверхню мертве тіло місцевого жителя громадянина Олександра 1980 року народження.

 

Також о 16:50 в приймальне відділення Демидівської центральної районної лікарні надійшов громадянин Микола 1974 року народження, житель села Вовковиї Демидівського району з ознаками утоплення.

А о 17:00 в селі Золоте, Дубровицького району тіло неповнолітнього Дмитра 2002 року народження мешканці села витягли з меліоративної канави.

Всі обставини даних трагедій наразі встановлюються.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень