За мотивами пісні Елвіса Преслі вийде дитяча книга

І це трохи дивно

Вдова Елвіса Преслі Прісцилла Преслі замовила створення дитячої книжки за мотивами однієї з найвідоміших пісень короля рок-н-ролу – «Love Me Tender».

Книга побачить світ 13 листопада 2017 року. Прісцилла Преслі написала вступ, з якого випливає, що історія пісні – «сердечна ода любові між дітьми і дорослими, які люблять і піклуються про них - нехай то будуть батьки, бабусі, дідусі або опікуни».

Книгу Прісцилла присвятила своїм онукам - близнюкам Гарпер і Фінлі, дітям дочки Елвіса Лізи-Марії Преслі і Майкла Локвуда.

«Діти багато знають про свого дідуся: наскільки він був знаменитий, його пісні, фільми, - говорить вона. - Якщо чують його голос по радіо, то завжди впізнають. Я думаю, книжка їм сподобається. Назва знайома, історія хороша і фінал щасливий - що ще потрібно?».

Здавалося б, видати книгу за мотивами пісні Преслі – хороша затія. Однак, це книга для дітей, а пісня «Love Me Tender» не дарма входила в чарти усього світу: заснована на фолк-баладі «Aura Lee, or the Maid with the Golden Hair», вона вважається однією з найсексуальніших пісень в історії, і одного разу навіть очолила чарт «найгарячіших пісень для сексуальних прелюдій» журналу Penthouse. Тож затія Прісцилли Преслі виглядає трохи дивною.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень