За кошти ЄС Рівненщині куплять спецзасоби. Для порятунку доріг

Що про це кажуть в управлінні Укртрансбезпеки

До кінця 2017 року для Рівненського обласного управління Укртрансбезпеки закуплять ще три спеціальних пересувних вагових комплекси.

Ціна такого комплексу стартує від 120 тисяч гривень.

На придбання таких комплексів Україні гроші виділив Євросоюз.

Про це журналісту «Радіо Трек» повідомив начальник обласного управління Укртрансбезпеки Микола Коваленко:

Євросоюз виділив кошти, і ми маємо до кінця року придбати 78 комплексів. З них три – мають бути у нас. Це автоматизовані пересувні вагові комплекси на базі автомобіля. Тобто це спеціальне авто, яке буде обладнане одним робочим місцем із доступом до бази даних єдиної інформаційної системи «Укртрансбезпеки». Це все буде на балансі Укртрансбезпеки.

Зауважимо, що саме Укртрансбезпека розробляє графіки, за якими по області їздять пересувні вагові комплекси. Таким чином це управління співпрацює із службою автомобільних доріг області.

Спільно вони регулюють потік великогабаритного транспорту дорогами області.

Нагадаємо, раніше начальник обласного управління Укртрансбезпеки Микола Коваленко говорив про те, що в Україні треба вводити європейські штрафи за пересуання по дорогах перезавантажених автомобілів. Бо, мовляв, саме важковагова техніка псує дороги.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень