За два роки війни на Сході загинуло 10 тисяч українців

Ще 20 тисяч громадян поранені

Про це під час засідання Міжпарламентської асамблеї Верховної Ради України, Сейму Литовської Республіки, Сейму і Сенату Республіки Польща заявив перший заступник секретаря РНБО Михайло Коваль.

Вже більше двох років наша країна є ціллю російської агресії. За цей час бойовики та їхні російські господарі вбили 10 тисяч українців, понад 20 тисяч поранено, - сказав він.

Крім того, Коваль нагадав, що близько 2 мільйонів громадян України були змушені тимчасово залишити свої домівки. Водночас він нагадав міжнародним партнерам, що на сьогодні в Україні з боку Росії триває «гібридна війна» й Росія продовжує реалізацію своїх планів з руйнування української незалежності та повернення нашої держави до «своєї геостратегічної орбіти». 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень