За добу на Рівненщині зафіксовано шість пожеж

Крім того, працівники ДСНС області надавали допомогу населеню

3 безезня близько 13:00 у Рівному зафіксовано загоряння сміття в будівлі, яка не експлуатується. Власник приміщення встановлюється. На місці пожежі врятовано чоловіка, 1964 р.н.   
 
Також 3 березня у смт Млинів трапилося загоряння в підвальному приміщенні, яке не використовується. Вогнем знищено двері та будівельне сміття. Вогнем пошкоджено стіни.
 
Цього ж дня в с.Серники Зарічненського району вогнем було знищено дах та перекриття господарчої будівлі (дерев’яна, крита шифером, розміром 6х4м). Вогнем пошкоджено стіни на площі 55 м.кв.   
 
3 березня  зафіксовано загоряння сухої трави та чагарників поблизу с.Птича, Дубенського району.
 
Сьогодні вночі, 4 березня, близько 02:20 в с.Біла Криниця Рівненського району загорівся вантажний автомобіль. 


Практичного у цей же час, але у с.Студянка Дубенського району вогнем було знищено 12 м. кв. дерев’яної стіни, покрівлю житлового будинку на площі 40 м.кв., дерев’яне перекриття на площі 12 м.кв. житлового будинку (дерев’яний, критий черепицею, розміром 5х8м). Вогнем пошкоджено дерев’яні стіни, вікна, двері, речі домашнього вжитку. 

Вчора працівники ДСНС надавали допомогу рибалкам на водосховищі річки «Іква» в смт Млинів. 
А на річці Вілія поблизу м.Острог було врятовано чоловіка, 1972 р.н., жителя Острозького району, який, прогулюючись вздовж річки, випадково послизнувся та впав у воду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень