За добу на Рівненщині вилучили 65 кілограмів бурштину та мотопомпу (ФОТО)

Вилучення проводилися учора, 2 березня, у Рівному та Сарнах

Зокрема, в обласному центрі на вулиці Мельника у автомобілі "Mitsubishi Galant" виявили 35 кілограмів бурштину. 20-ти та 24-річні волиняни перевозили каміння у багажнику транспортного засобу. Про подіїі в Сарнах розповідає прес-офіцер поліції Ольга Олійник:

Працівники Сарненського відділу поліції спільно із співробітниками управління СБУ в Рівненській області близько 17 години виявили в автомобілі «Renault Laguna» під керуванням 32-річного мешканця Здолбунова 30,5 кілограмів «сонячного» каменю. Поліцейські помістили транспортний засіб на територію місцевого відділу поліції, вилучений бурштин відправили на експертизу

За обома фактами придбання відкриті кримінальні провадження.

Також в урочищі "Сохи" у Дубровицькому районі виявили безгосподарську мотопомпу для видобутку бурштину-сирцю. За цим фактом розпочато досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень