За чий кошт на Рівненщині закуплять першокласникам меблі

У деяких школах уже проводять збори для батьків

У Рівненському управлінні освіти і науки занепокоєні необізнаністю вчителів реформою освіти. Начальник управління Григорій Таргонський заявив, що йому

скаржаться батьки майбутніх першокласників на те, що у деяких школах уже проводять батьківські збори, аби визначити суму коштів, яку необхідно сплатити батькам на оновлення меблів навчального закладу.

Ось, що він сказав з цього приводу:

Директори шкіл і вчителі початкових класів не достатньо обізнані, можна сказати, що вони «плавають» в цих питаннях. Ну, мені не зрозуміло, якщо вчитель перших класів не орієнтується, що таке Нова українська школа.

 

Вони повинні були це вже чітко знати.

Якщо директор не знає, за які кошти купувати меблі – він не відслідковує месседжі, які ідуть на рівні держави.

Григорій Таргонський заспокоює батьків майбутніх первачків і стверджує, що на Нову українську школу Рівненщина отримала понад 40 мільйонів і купувати оснащення вони НЕ зобов’язані.

А ще зазначив, що усі першачки будуть здобувати знання за новими кольоровими одномісними партами і будуть користуватися шафками - такими, як і школярі у західних країнах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень