За аварійність гуртожитку висловився лише один

Мова йде про скандально відомий гуртожиток на вулиці Небесної Сотні, 6А

Сьогодні на засіданні Рівненського виконкому розглядалося питання про присвоєння гуртожитку статусу «аварійний». В зв’язку з цим виконком навіть пікетували жителі скандальної будівлі. Їх представниця, Юлія Кожома, навіть просила перенести це питання і не «виселяти людей на вулицю»:

Я прошу вас зняти з голосування це питання, проект рішення не дотриманий до Закону «Про публічну інформацію» і взагалі порушує абсолютно всі норми, моралі і закони, які можуть бути.

Втім, на голосування питання все ж винесли. Однак, «за» проголосував лише мер Рівного Володимир Хомко. Отож, будинок аварійним так і не визнали.

Тож це питання знову розглядатимуть депутати міської ради.

Нагадаємо, вже проводилося дві експертизи, що перевіряли аварійність будівлі. Обидві мали однакові висновки – будинок потребує капітального ремонту.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень