За поховання рівнян, які перехворіли на коронавірус, безпідставно просять доплачувати більше тисячі гривень

Головний санлікар області провів експеримент

За поховання померлих від коронавірусу не потрібно платити додаткові гроші.

Рівняни розповідають, що «Спецкомбінат ритуальна служба» просить більше тисячі гривень, якщо покійний помер внаслідок коронавірусної хвороби. Зокрема, рівнянці Вірі виставили ось такий чек, де потрібно було сплатити 1041 грн.

Крім того, наша слухачка Людмила розповіла редакції, що її маму поховали після коронавірусу з додатковою оплатою 1450 гривень.

У вартість послуги входить окремий транспорт тощо. Головний санітарний лікар Рівненщини Роман Сафонов спільно з колегою перевірили, чи це правда:

 

Колега обмалював ситуацію, що йому потрібно поховати родича, який помер внаслідок коронавірусної хвороби. Запитав, чи потрібно для цього платити додаткові кошти. Йому назвали суму ще більшу, це 1450 гривень.

Утім постанову, яка передбачала окремі заходи під час поховання, скасували близько року тому, каже Роман Сафонов.

Тож з того часу кошти беруть безпідставно та окремий процес для поховання померлих від «Ковіду» не передбачений. Роман Сафонов направив листа до «Ритуальної служби», аби там припинили просити оплату й надавати цю послугу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень