З учорашнім «потопом» у Рівному боролися і комунальники, і рятувальники (ВІДЕО)

Довелося штовхати техніку

Через учорашню зливу вулиці Рівного вчора залило водою. Найскладнішою ситуація була на вулиці Макарова, розповідають рятувальники.

 

Відео Анна Романюк

Окрім цього, довелося відкачувати воду з присадибних ділянок, які затопило, розповідає керівник прес-служби ДСНС Рівненщини Дмитро Мельник:

Працівники держслужби з надзвичайних ситуацій допомагали комунальникам  розчищати вуличну водозливну систему на Макарова.

 

Також рятувальники вчора допомагали відкачувати воду з чотирьох присадибних ділянок обласного центру.

 

Це, зокрема, два господарства на вулиці Вербовій і по одному разу на вулицях Промисловій та Огієнка. 

В кількох випадках машини рятувальників були наполовину в воді, зазначив Дмитро Мельник. У той же час техніку людей доводилось штовхати, адже їй важко було проїхати через залиті ділянки дороги.  До слова, в мережі рівняни активно поширюють відео та фото вчорашньої зливи.

 

Відео Сергій Шинкарук

Так, вода повністю вкрила дорогу та тротуари на вулиці Чорновола. Варто додати, що частково це сталося через недосконалість зливної водостічної системи в місті, а встановити нову – для  Рівного розкіш, раніше заявив мер міста Володимир Хомко.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень