З тіні вийшло понад 4 тис. працівників на Рівненщини

До бюджету додатково нараховано майже 6 млн грн

За участі фіскальної служби Рівненщини легалізовано працю 4420 найманих працівників.

Територіальними органами фіскальної служби області протягом січня-жовтня поточного року проведено 119 перевірок підприємств та фізичних осіб – підприємців, які виплачували заробітну плату (або інші доходи) громадянам. Через порушення податкового законодавства додатково нараховано до сплати в бюджет 5,9 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та 703,7 тис. грн. єдиного соціального внеску.

Фіскальною службою проводиться постійна робота з виявлення фактів виплати фізичним особам не облікованих та прихованих доходів, контролю за дотриманням підприємствами, установами, організаціями та підприємцями вимог чинного законодавства при виплаті заробітної плати найманим працівникам і сплати належних сум податків до бюджету.

З початку року на Рівненщині виявлено та залучено до оподаткування  майже 4,5 тисячі незареєстрованих найманих працівників.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень