З сьогоднішнього дня у Рівному «Санком» сміття не вивозить

Замість нього це робитиме комунальне автотранспортне підприємство 1728

Воно єдине брало участь у конкурсі на визначення надавача послуг з вивезення з Рівного сміття і виграло його. А міська рада затвердила результати цього конкурсу.

Міський голова Рівного Володимир Хомко пояснив, що КАТП 1728 обслуговуватиме все місто, і приватний сектор у тому числі. А якщо сміттєвозів йому бракуватиме, то їх докуплять.

Говорить Володимир Хомко:

Все буде він обслуговувати, якщо візьме техніку, або ще когось на субпідряд. Але все буде відповідати КАТП 1728. А там будемо докуповувати. Кожен рік будемо дивитися, чого не вистачає. Зараз, зрозуміло, що будуть якісь нюанси. Але місяць-два все це притреться. Тоді він скаже, що йому потрібно. Він порахує вже, подивиться. І ми йому це докупимо. Гроші є. Бюджет більш-менш дозволяє на це реагувати адекватно.    

За словами Володимира Хомка, КАТП 1728 було єдиним на конкурсі через низький тариф на послугу з вивезення сміття, а отже неможливість особливо заробити. Також йому міська влада придбала сміттєвози. А один претендент, який хотів взяти участь у конкурсі, не мав техніки і просив дозволити купити її після конкурсу. Але йому відмовили.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень