З рівненськими учасниками АТО співпрацюватиме поліцейський з Німеччини

З неформальним робочим візитом Рівненщину відвідав член Міжнародної поліцейської асоціації, офіцер поліції Німеччини Райнхард Масс для налагодження взаємодії з громадськими організаціями та підтримки бійців АТО.

Про це повідомляє прес-служба Рівненського обласного округу ГО «Всеукраїнський союз ветеранів АТО».

Під час свого перебування в нашому краї, німецький поліцейський зацікавився діяльністю Рівненського обласного округу ГО «Всеукраїнський союз ветеранів АТО». Райнхард Масс провів консультації із заступником голови осередку Олександром Зайчуком щодо співпраці в напрямку надання гуманітарної допомоги атошникам, а також сприяння в розвитку обміну досвідом між німецькими і українськими силовиками.

Також закордонний правоохоронець наголосив, що вважає обов’язком донести до своїх співвітчизників об’єктивну інформацію про події в Україні та російську агресію в нашій державі.

Варто наголосити, що в 2004 році Райнхард Масс у складі національної складової брав участь в миротворчій місії в Косово, де співпраицював з українцями. З того часу він підтримує нашу країну та шукає шляхи допомогти українцям подолати важкі часи.

«Якби не було прикро, але не всі жителі Німеччини розуміють та знають, що відбувається у вас. Багато хто думає, що бойові дії поширились на велику територію і небезпечно їхати в будь-який куточок країни. Я хочу їм пояснити, що українцям потрібна підтримка, хоча б моральна. Мені ще сподобалось, що в Україні є багато організацій, які допомагають своїм воїнам, не забувають про них, зокрема Всеукраїнськаий Союз ветеранів АТО та один з його керівників на Рівненщині Олександр Зайчук», – розповів Райнхард Масс.

Він також звернув увагу на те, що в такі періоди, який переживає Україна, варто об’єднуватись не лише на політичному, а й на «людському» рівні з іншими державами, тому що підтримка людей завжди відчувається. Неважливо, якої ти національності – завжди потрібно лишатись людиною.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень