З Рівненського полігону зник військовий (ФОТО)

Чоловіка шукають рідні

Як повідомляють у відділі комунікації Нацполіції Рівненщині, з Рівненського полігону зник військовослужбовець. Він самовільно залишив полігон ще 22 червня.

Про зникнення 47-річного Василя Гули повідомив до поліції його брат.

Гула Василь - уродженець та житель села Шумівці Хмельницької області проходить службу за контрактом у Коломиї Івано-Франківської області. Зі слів рідного брата, який власне і повідомив до поліції, війсьвослужбовець збирався приїхати додому на три дні. Утім, додому він не дістався, та у військовій частині відсутній.

Правоохоронці з’ясували, що військового відрядили для проходження служби на Рівненський полігон. Тамтешні працівники встановили, що чоловік самовільно залишив територію полігону ще 22 червня та місце перебування його невідоме.

Правоохоронці звертаються до усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо зниклого військовослужбовця, одразу звертатися на гарячу ліні «102».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень