З приводу підтоплення району Золотїїв у Рівному хочуть звернутися у прокуратуру

Щоб з’ясувати, що робити з каналізацією мікрорайону, вчергове збиралася спеціальна депутатська комісія

Адже будинки мешканців Золотієва затоплює водою з каналізації після кожного дощу. А каналізаційно-насосна станція, яка була на балансі Рівненського м’ясокомбінату, після продажу цього підприємства опинилася у приватних руках. І мешканка Золотієва, депутат міськради Рівного Любов Романюк вважає, що власник КНС не чистить каналізацію і не вмикає вчасно станцію, коли йде дощ. А Тарас Лесів, який називає себе власником КНС, стверджує, що район підтоплює через неправильно збудовану дорогу, яка стала наче дамбою для дощових вод.

Цього разу на засіданні комісії Тарас Лесів не зміг підтвердити своє право власності на КНС, бо не мав відповідних документів.

Крайній зліва - Тарас Лесів

А начальник міського управління комунальною власністю Наталія Поліщук пояснила, що при продажу збанкрутілого м’ясокомбінату не мали права продавати КНС:

Об’єкти комунальної інфраструктури по законодавству заборонено було включати до ліквідаційної маси. Вони підлягали передачі  у комунальну власність відповідних територіальних громад без додаткових умов.

 

Я вважаю, що каналізаційна мережа - це комунальна інфраструктура.

 

Чому ліквідаційна комісія продавала це майно, а не передала разом із житловим фондом? Що там сталося і чи воно справді продавалося?

Наталія Поліщук

Щоб з’ясувати, чи справді КНС була продана, комісія вирішила звернутися за документами у Рівненський ЦНАП. А якщо продаж підтвердиться - у міську прокуратуру, щоб та з’ясувала законність такого продажу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень