З Народного дому у Рівному виселять партію-боржника

У неї ще в грудні торік закінчився договір оренди тут приміщення

Міська організація партії «Собор» орендувала кімнату площею 31,7 кв. метра на третьому поверсі у Народному домі, що на вулиці Симона Петлюри, 1. Однак після завершення терміну оренди приміщення міській владі його не повернула. Та ще й мала борг з орендної плати.

Тож міське управління комунальної власності разом з обласною прокуратурою звернулися у господарський  суд області і виграло позов про виселення партії та стягнення боргу.

Начальник міського управління комунальною власністю Наталія Поліщук каже, що ще «Собор» займає приміщення у Народному домі :

Ще не виселили. Рішення державного виконавця ще нема. Ми тільки направляємо у виконавчу службу наказ про виселення. Державний виконавець має це рішення суду виконати. Ми ж самовільно не можемо викинути речі.

 

Це щоденна наша робота. Якщо є борг по орендній платі більше трьох місяців, ми розриваємо угоди і виселяємо орендарів.

За рішенням суду, міська організація партії «Собор» має заплатити 32 тисячі гривень боргу з орендної плати разом з пенею. Цього року це перший орендар, якого з Народного дому виселяють через суд.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень