З майбутньою парковкою біля Народного дому у Рівному є проблеми (ФОТО)

Шляховики, які займаються облаштуванням парковки, не можуть продовжити роботи через проблеми із комунікаціями, які проведені по тротуару.

Детальніше ситуацію коментує начальник міського ШЕУ Віктор Климук:

Це ми продовжуємо те нещастя, яке розпочали торік. Дуже складна ситуація із комунікаціями. Перенесли один кабель, перенесли другий, а потім знайшли ще один, який нібито «безхозний», і ми не знаємо, як з ним правильно вчинити.

На місце викличемо представників, які відповідають за інженерні мережі, розглянемо ситуацію і з проектантами, аби змінить ситуацію і забезпечити виконання робіт. Ми і так там мусимо каналізацію телекомівську брати в окрему опалубку, в окремий фундамент, перекривати бетонними плитами. Але робити це не можемо, бо заважає один кабель.

За проектом, перед Народним домом, по вулиці Симона Петлюри,

мають облаштувати шість парковочних місць.

На це з міського бюджету цього року виділили близько 300 тисяч гривень, каже Віктор Климук.

У планах керівника ШЕУ облаштувати паркову вже до кінця року. Тротуар викладуть бруківкою, а на місцях для парковки буде асфальтобетонне покриття.

Фото - Радіо Трек

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень