З Джіджі Хадід зробили Барбі

Компанія Mattel випустила ляльку, схожу на відому топ-модель

Популярність Джіджі Хадід набирає обертів. Якщо ще кілька років тому дівчина тільки починала підкорювати глянцеві журнали, то сьогодні вона – одні із найпопулярніших моделей світу. Гарним показником її статусу стала новина про те, що відома компанія Mattel випустила ляльку Барбі з зовнішністю Джіджі.

Випуск ляльки приурочений до виходу нової колекції бренду Tommy Hilfiger, обличчям якого є Джіджі Хадід. Перша спільна робота американської моделі і знаменитого модельєра була презентована торік восени, успіх колекції був просто неймовірним. За повідомленнями джерел, «морська» колекція була розпродана повністю в перші дні продажів. Оскільки співробітництво виявилося плідним, в цьому році Хадід знову представлятиме бренд на Тижні моди.

Джіджі Хадід - не єдина знаменитість, у якої є іменна лялька Барбі. Своїми міні-копіями можуть також похизуватися Кейт Міддлтон, Леді Гага, Ніккі Мінаж і зірка Instagram - модель plus-size Ешлі Грем.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень