Відзначать грошима відомих спортсменів Рівного і їхніх тренерів

За досягнення у спорті

Відомі рівняни Наталія Прищепа та Михайло Романчук отримають грошові винагороди від міста.

Нещодавно спортсмени брали участь у Чемпіонаті Європи із літніх видів спорту. Плавець Михайло Романчук здобув дві золоті та одну срібну медаль і встановив національні рекорди України.

 

Наталія Прищепа на чемпіонаті Європи виборола перемогу з бігу, пробігши дистанцію 800 метрів і підкорила світ благородним вчинком – вона допомогла підвестись суперниці, яка впала недалеко від фінішу. Через це внесли зміни до бюджету міста, каже начальник управління бюджету і фінансів Віктор Шульга.

 

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту пропонує збільшити видатки на 117,3 тисячі гривень на виплату винагород спортсменам та їхнім тренерам.

Отож, Наталія Прищепа та Михайло Романчук отримають по 26 тисяч гривень, а їхні тренери по 13 тисяч.

Також відзначать і двох параолімпійців – Любов Семенюк та Миколу Синюка. Вони досягли високих результатів у пауерліфтингу та з веслування на байдарках і каное. Рішення про виділення коштів на нагороди спортсменам ухвалили депутати сьогодні на сесії міськради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень