Із Бостона повернувся хлопчик із Гощі, який ледь не згорів у квартирі (ВІДЕО)

Після тривалого лікування опіків у США додому повернувся Владик Кур’ят

Хлопчик із Гощі Владислав Кур’ят повернувся до України після тривалого лікування у США.

Протягом року хлопчик разом із мамою перебували за кордоном. Відомо, що 4 місяці Влад був в американській реанімації, решту часу робили операції та проходила реабілітація. Про це повідомляє «Правда Тут».

Наразі життю дитини нічого не загрожує, але попереду ще довготривале лікування та реабілітація. Декілька місяців хлопчик перебуватиме в Україні разом із батьками, а вже у квітні наступного року повернеться до Сполучених Штатів Америки, де продовжить лікування.

Нагадаємо, що 22 квітня до Гощанського медичного закладу доставили з термічними опіками полум’ям маленького хлопчика 2015 року народження.

У Влада медики діагностували опіки полум’ям ІІ-ІІІ ступенів обличчя і лівої верхньої кінцівки, а також І-ІІ ступенів грудної клітини.

Після двох місяців лікування Владика в Україні вирішили, що його потрібно перевезти на лікування до закордону. Надати медичну допомогу хлопчику погодився лікар бостонської лікарні Shriners Hospital for Children Геннадій Фузайлов.

Так півторарічного Владислава Кур’ята з Гощі, який отримав численні опіки, повезли спеціальним літаком на лікування до США.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень