З 30 чоловіків, що перешкоджали поліцейським у Клесові, про підозру повідомлено лише одному

Нагадаємо, 16 березня в с. Клесів Сарненського району виявили близько 30 осіб, які незаконно видобували «сонячне» каміння за допомогою двох мотопомп

Після того, як правоохоронці припинили кримінальне правопорушення та вилучили спеціальне обладнання у копачів, останні почали перешкоджати роботі поліцейським та намагалися повернути мотопомпи.

На неодноразові вимоги працівників поліції покинути місце події та не чинити опір старателі не реагували, а навпаки поводили себе зухвало, кидали каміння, погрожували фізичною розправою, загородивши виїзд поліцейських автомобілів зрізаними деревами та за допомогою спеціально пристосованих засобів типу «Кошки».

Працівникам оперативного штабу поліції вдалося даний інцидент врегулювати, а також затримати активного учасника опору поліцейським – 43 річного жителя смт.Клесів, якого разом із вилученими мотопомпами доставлено до Сарненського відділу поліції.

Чоловіку вчора було повідомлено про підозру в організації та участі у масових заворушеннях, здійсненні опору та насильства щодо працівників правоохоронних органів. 

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування, процесуальне керівництво яким здійснює Сарненська місцева прокуратура.

На даний час проводяться слідчі дії з метою встановлення інших осіб, причетних до кримінальних правопорушень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень