З першим днем весни 2024: Вітання та листівки

Вітаємо з весною!

1 березня для кожного з нас маленьке свято - перший день весни!

Перший день весни означає, що скоро день стане ще довшим і теплішим. Світло переможе темряву і ми святкуватимемо Перемогу України цією весною!

У цей чудовий день, коли прощаємося з зимою, ми підготували привітання з першим днем весни!

Вітання з першим днем весни

***

Нехай перший день весни принесе вам багато радості та нових можливостей. Нехай кожен день цієї чарівної пори подарує вам лише позитив та натхнення. Нехай цієї весни справдиться мрія кожного українця - і світло переможе темряву! З весною 2024!

***

З першим днем весни! Нехай у Вашому житті все розпускається і розквітає, нехай кожна мить наповниться терпким весняним ароматом легкості і душевної свободи. Нехай із зародженням весни і у вас всередині зароджується надія та любов. Нехай ця весна принесе нам довгоочікуваний мир!

***

З першим весняним днем! Нехай нарешті розтануть сніги і зникнуть морози. Нехай у вашому житті буде більше сонячних днів, а усмішки і яскраві квіти принесуть у щастя і радість.

***

Небес синіє світла глибина,
Гніздо лелек на груші коло хати…
Весна не знає, що іде війна,
Вона квітує радісно й крилато…

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень