З пам’ятників у Рівному досі не зникли символи радянської влади: Чи збираються їх забирати?

Невдовзі їх таки приберуть

На пам'ятнику борцям за волю України, що на майдані Магдебурзького права на вулиці Соборній у Рівному, закриють радянські зірки. Відповідний проєкт рішення виконкому вже з’явився на сайті Рівнеради.

Відомо, що цей пам'ятник встановили у перші роки Незалежності України на постаменті, де перед цим було погруддя радянському розвіднику Миколі Кузнецову. Огорожа, вочевидь, лишилася та сама і майже 30 років на ній були зірки тоталітарного режиму. 

Крім цього пам'ятника, у Рівному є ще з 10 об’єктів із радянською символікою, які планують замінити. Здебільшого йдеться про заміну тексту на пам’ятних плитах.

Засідання виконкому, на якому мали розглядати це питання, мало відбутися 8 серпня, але з невідомих причин міський голова переніс його на тиждень. Тож виконком відбудеться завтра, 15 серпня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень