Ювелірних крадіїв зі столиці судитимуть у Рівному

Сюди вони приїхали «підзаробити»

26 липня до поліції звернулась приватний підприємець одного з торгових центрів Рівного. Жінка повідомила, що у відділі золота та срібла невідомі викрали кілька ювілерних виробів: обручку, ланцюжок, два браслети та підвіску. Загальна вартість прикрас – 21 714 грн.

Поліцейські з’ясували, що напередодні по обіді до відділу заходили двоє чоловіків, які обирали прикраси. Продавець демонструвала багато найменувань, тож не помітила, коли зникли кілька виробів. Про їх відсутність стало відомо лише наступного дня – під час ревізії.

Встановлені у приміщенні камери відеоспостереження зафіксували обличчя ймовірних крадіїв. Фото максимально розповсюдили по усіх аналогічних відділах Рівного. Коли 6 серпня гастролери навідались у чергову ювелірну крамницю, продавець миттєво зреагувала та повідомила поліцію. 

 

Зловмисниками виявились 37-ми та 28-річні жителі міста Київ, які цілеспрямовано приїхали у Рівне «підзаробити». Крадене золото чоловіки вже встигли продати, а гроші – використати.

Обом киянам слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину. Поліцейські зібрали усі необхідні докази і вже скерували кримінальне провадження з обвинувальним актом до суду.

Слід додати, що зловмисники компенсували підприємцю завдані збитки, однак їх все ж судитимуть. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляду штрафу до 850 грн або до двох років виправних робіт, або позбавлення волі терміном до трьох років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень