Юридичну грамотність рівнян підвищуватимуть флешмобами

Організовувати їх обіцяють фахівці управлінь та відділів юстиції області

Для того, щоб мешканці області краще знали закони і свої права, могли ефективніше боротися з корупцією в держустановах, проводитимуть 

інформаційно-просвітницькі флешмоби (швидкі масові акції), організовуватимуть виїзні консультації, поширюватимуть буклети. 

Робитимуть це в межах загальнонаціонального просвітницького проекту «Я маю право!», перший етап якого вже розпочався.

Розрахований проект на людей від 16 років і триватиме до 2019 року. В ході реалізації першого етапу проекту акцентуватимуть увагу на права громадян у сфері правосуддя, захист права власності, а також протистояння корупції у вищих навчальних закладах.

Говорить начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Іванна Смачило
 

Ми прагнемо сформувати нову правову свідомість людей. Важливо, щоб мешканці Рівненщини підвищили рівень знань про свої права у різних сферах життя та були спроможні захищати їх. Адже вміння захистити свої права –  найкращий спосіб протистояти сваволі чиновників та органів правопорядку. Ми хочемо, аби люди знали свої права, користувалися ними і орієнтувалися, що треба робити, коли їх порушують.


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень