Юрію Рибчинському заспівають «Скрипка грає» у м. Рівне (ФОТО/ВІДЕО)

Запрошуються всі

Хто не знає прекрасну пісню «Скрипка грає»

Вважається, що автори Юрій Рибчинський (слова) та Ігор Поклад (музика) присвятили її своєму товаришу та другу Володимиру Івасюку.

Івасюку, який перед тим загинув, і який… грав на скрипці.

Чи правдива ця версія? Чи правда, що Рибчинський та Поклад зустрілися ще аж в армії? Як почали вони писати разом? Як взагалі двоє людей можуть нарисати одну пісню, чи, приміром, - оперу?

 

Усе це було б цікаво дізнатися безпосередньо від нього самого – справжнього Маестро української сцени – Юрія Рибчинського.

Завтра він буде у Рівному.

Хто виконає цей хіт у Рівному?... Допоки це тримається у секреті

Ось що повідомляє прес-реліз унікальної події:

«Якщо тобі Господь дав якийсь талант — значить, ти вибраний» — це слова народного артиста України Юрія Рибчинського, який вже багато років бескидом височить на теренах української естради. І саме цьому видатному поету-пісняру буде присвячений черговий арт-проект Міського Будинку Культури.


«Юрій Рибчинський. Вечір творчості» — саме таку назву має захід, який відбудеться 28 листопада о 19:00 у Глядацькій залі МБК.


Його тексти неповорні. «Скрипка грає», «Дівчина-весна», «Біла ворона», «Вперше», «Духмяна ніч», «Знову у гори я йду»… Усі вони стали пісенними шлягерами багатьох поколінь.

 

Юрій Рибчинський співпрацював з такими видатними особостостями як Володимир Івасюк та Микола Мозговий, які вже ставали героями наших арт-проектів. Він писав пісні для Софії Ротару, Наталії Могилевської, Руслани Лижичко та багатьох інших відомих артистів.

Геніальна «Минає день, минає ніч» Миколи Мозгового теж була написана на слова Юрія Рибчинського

Але, повірте, на сцені Будинку культури його твори зазвучать по-новому у виконанні найкращих артистів Рівного. Колективи та солісти МБК, серед яких оркестр «Наспів», тріо «Срібна терція» та «Любисток», гурт «Лісова пісня», «Travelling the world», Іванна Місюк та інші. Запрошені музичні гості: Анна Римчук, Михайло Фіськович, Олександр Парейко, Катерина Качановська — це не весь перелік тих, хто готується вас вражати. Власні інтерпретації, майстерність виконання, мелодійні дуети, цікаві постановки! А ще ми плануємо здивувати вас не лише музично, а й технічно!

 

І головна новина – на концерт завітає сам Маестро, український поет, драматург, сценарист, заслужений діяч мистецтв України Юрій Рибчинський!

 


Чекаємо вас, друзі, відчути музику слів у всій її красі!
Захід відбудеться в рамках проекту "Рівне - місто унікальних подій". 
Квики вже у продажу в касі МБК.
Довідки за телефонами: 43-93-38, 097 055 32 21.

До речі, не виключено, що Юрій Євгенович завітає і на Радіо Трек.

Слідкуйте

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень