Юрій Луценко з Рівного може стати Генпрокурором України

Про це повідомив Мустафа Найєм

Поки Генеральний прокурор України Віктор Шокін офіційно перебуває у відпустці, в кулуарах обговорюють кандидатуру політика з Рівного на посаду керівника ГПУ.

Як відомо, офіційну заяву Генпрокурора про звільнення ще має затвердити Верховна Рада України. Тим часом, у кулуарах обговорюють кандидатури тих, хто може очолити ГПУ. Серед них і вихідець з Рівного Юрій Луценко.

Зокрема, в коментарях журналістам телеканалу 112 народний депутат від БПП Мустафа Найєм визнав, що усередині пропрезидентської фракції та в парламенті дійсно обговорюється кандидатура Юрія Луценка.

"Что касается Юрия Витальевича Луценко, такая информация есть, мы такие слухи знаем, она обсуждается и внутри фракции, и в парламенте. Сам Юрий Витальевич пока не подтвердил эту информацию, и не опровергал, он не комментировал ее в середине. Но я думаю, что, если ему предложит президент, ВР должна рассмотреть эту кандидатуру", - зазначив Найем.

За словами Найєма, Юрій Луценко цю інформацію ніяк не коментує. Не підтверджує і не спростовує. Однак, його кандидатуру будуть розглядати в парламенті, якщо президент запропонує Луценку посаду генпрокурора 

"Сам Юрий Витальевич пока не подтвердил эту информацию, и не опровергал", - каже Найем.

Як відомо, Юрій Віталійович Луценко народився 14 грудня 1964 року у Рівному і закінчив СШ №7.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень