Юні інтелектуали: рівняни у шістці найсильніших стратегів Європи (ФОТО)

Один з них став бронзовим призером чемпіонату Європи з Ґо

Одразу двоє наших спортсменів, майстри спорту України міжнародного класу Андрій Кравець та Артем Качановський представляли Україну на чемпіонаті Європи.

За результатами змагань Артем Качановський виборов бронзову нагороду і приніс для спортивної федерації та для області 560 міністерських очок.

Разом з тим, Андрій Кравець виборов сертифікат професіонала Європейської Федерації Ґо.

Нині такими сертифікатами володіють лише 6 спортсменів Європи. І серед них наші гравці - Андрій та Артем. Жодна європейська країна не може похизуватися такими досягненнями.

Обидва хлопці виступають за Школу інтелектуальних видів спорту Рівненського міського Палацу дітей та молоді.

Загалом в змаганнях взяли участь 24 найсильніших гравці Європи.

Довідково: Ґо - стародавня китайська стратегічна настільна гра для двох гравців. Гра з'явилася у Китаї понад 2 тисячі років тому.

Грають у ґо, ставлячи по черзі чорні та білі камінці на дошку з решіткою горизонтальних та вертикальних ліній. Мета гри — захопити якомога більшу територію на дошці каміннями свого кольору, не дозволяючи супротивнику оточити свої. Незважаючи на прості правила, стратегія гри може бути дуже складною. Професійні гравці роками відшліфовують свою майстерність. Вважається, що у стратегічному плані ґо складніша за шахи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень