Юнак розгромив 60 пам’ятників на кладовищі. Для відосика у TikTok?

Вандала на місці злочину затримала поліція

Поліцейські затримали зловмисника, причетного до пошкодження майже 60 хрестів на кладовищі у Стрию, - повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на Відділ комунікації поліції Львівської області.

8 липня близько 5.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що на території кладовища невідомий чоловік повалив кілька намогильних хрестів та пошкодив пам’ятники.

Під час обстеження території цвинтаря стрийські правоохоронці помітили чоловіка, який саме намагався повалити один з хрестів на місці поховання січових стрільців. 

Побачивши поліцейських він намагався втекти, проте правоохоронці наздогнали його та затримали.

Особу зловмисника встановлено – ним виявився 20-річний житель Стрия.

 

Як попередньо встановили правоохоронці, загалом чоловік пошкодив 59 намогильних хрестів та пам’ятників.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. 

За скоєне 20-річному місцевому мешканцю загрожує покарання - обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. 

Коментатори повідомлення припускають, що юнак скоїв акт вандалізму «для відосика у TikTok», інші - з політичних мотивів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень