Його дім спалила блискавка: безхатько з вищою освітою дуже потребує допомоги добрих людей (ФОТО)

У пана Олега важка хвороба легень, але рідних, які б допомогли - немає

На перший погляд, Олег Гангалов – чоловік, який дуже активно веде сторінку в фейсбуці, має понад 1,5 тисячі підписників, для яких постійно постить багато цікавого контенту та розповідає власні історії.

Зараз він без житла. Тож щоразу доводиться шукати роботу із можливістю проживання.

Нині Олег лікується у Центрі легеневого здоров`я у Львові із пневмотораксом, фіброзом легень і легеневим серцем. Близьких, які б допомогли – немає.

Завдяки друзям із соцмереж він уже переніс операцію на легені та зміг оплатити лікування. Однак попереду - місяці у стаціонарі. У своїх дописах пан Олег не просить грошей. Він наголошує, що пише, аби передати власні відчуття та враження. 

Вказує номер банківської картки лише тоді, коли цього просять у коментарях. 

Тепер, власне, про Олега Гангалова

Він постійно розміщує цікавий контент у себе на сторінці, щодня спілкується з аудиторією на різні теми та розповідає про своє життя.

Навіть робив проєкт «Бомж ТБ» про будні безхатька. 

Чоловік має патріотичну позицію та сумну історію. Пан Олег розповів Радіо ТРЕК, що нині матеріальне становище у нього ніяке:

На препарати йде по скромному по 1000 грн. Це якісне знеболення, препарати від кашлю та задишки, а також захист печінки. Крім того, потрібно оплачувати й краще харчування, оскільки в лікарні воно ніяке.

Як ми вже говорили, у пана Олега немає житла:

Хата багато років тому згоріла від удару блискавки. Доводиться шукати роботу з можливістю проживання, однак через госпіталізацію зі своїм останнім місцем роботи йому довелося розпрощатися.

Ось що він писав кілька тижнів тому: 

– Отже, ситуація наступна, прокинувся о 4-ій ранку від відчуття, що немає чим дихати, задишка страшна: 10 кроків і 2 хв відпочинку. Не робив сьогодні нічого.

 

Начальство дало день перепочинку, але якщо завтра буде те ж саме - збирай речі і на вихід.

 

Схоже, кінець моїй роботі, де завтра ночувати - не знаю, добре, що літо. Смислу іти в лікарню немає, бо це гроші, так що буде те, що має бути. Шкода, робота мені подобалась.

Йдеться про роботу на конюшні у Львові, де за менше від мінімалки доводилося працювати з ранку до пізнього вечора. 

Це перший допис, де пан Олег вказав свої реквізити. Перший за багато років щирих розповідей про скрутні будні.
Це перший допис, де пан Олег вказав свої реквізити. Перший за багато років щирих розповідей про скрутні будні.

Ми звернули увагу, що Олег Гангалов пише дуже грамотно. Причина в тому, що він має вищу журналістську освіту: закінчував факультет журналістики у Львові, а також військово-політичне училище. Утім, працювати за спеціальністю ще за радянських часів йому не дало КГБ, адже мав дядька, який не повернувся до Радянського Союзу з полону.

Реквізити для допомоги: 4149 6293 1457 1415

Крім того, ви можете підписатися на сторінку Олега Гангалова за посиланням. Він обов`язково знайде для вас щось цікаве.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень