Їхній обітниці «на усе життя» можна вірити: астролог назвала знаки Зодіаку, які ніколи не покинуть того, кого покохали

ТОП-3 найвідданіших

Під час реєстрації шлюбу наречений і наречена дають обітницю бути одне з одним за будь-яких обставин, вони обіцяють бути поруч в горі та радості, багатстві та бідності, здоров'ї та хворобі, однак чи тримають її під час спільного життя? Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки, які ніколи не покинуть того, кого покохали.

Рак (22.06 – 22.07)

Раки — знак сімейний, тому вони дорожать взаєминами з близькими людьми. Свою другу половинку вони не зрадять за жодних умов, навіть якщо вона — поза всякими сумнівами — буде винна в тому, в чому її звинувачують. Найголовніше для представників знака — стосунки з коханою людиною, а все інше, як то кажуть, потім. Тому, якщо кохана людина вирішить «стріляти», вони, як заведено говорити в таких випадках, будуть підносити патрони.

Риби (19.02 – 20.03)

Риби, однією з основних рис яких є жертовність, зазвичай, присвячують близькій людині життя. Вони впевнені, що робити для неї все можливе і неможливе — їхній обов'язок, тому готові робити все для того, щоб їй було добре, навіть якщо особисто їм це приносить певні незручності. Не здатні представники знака і на зраду, особливо якщо їхня друга половинка опиниться в складному становищі — вони ніколи її не залишать.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Козороги, попри зовнішню стриманість і навіть холодність, в глибині душі дуже дорожать людиною, з якою їх пов'язують близькі стосунки. В їхньому спільному житті не все йде гладко, більш того, вони можуть виявляти своє невдоволення поведінкою другої половинки, але кинути її представникам знака і на думку не спаде. Для того, щоб вони це зробили, повинно статися щось дуже серйозне — наприклад, близька людина має піти від них першою.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень