Європа таки лояльна до українців

Принаймні, саме українці впродовж останнього року отримали найбільше дозволів на проживання у ЄС

Про це з посиланням на статистичне агентство Євростат повідомляє "Радіо Свобода".

Загальна кількість громадян України, яким надали право проживати на території певної держави ЄС, складає 302 тис. 800 людей, тобто понад 13% від всієї кількості дозволів. На другому місці - Сполучені Штати (199 тис. 200 людей), треті й четверті - Китай та Індія (169 тис. 700 і 134 тис. 900 осіб).

Громадяни цих чотирьох держав отримали третину всіх дозволів на проживання на території ЄС. Більшості українців (62%) надали дозволи перебування в ЄС на основі працевлаштування, хоча такі підстави як навчання та сімейні обставити теж були.

Найбільше громадян України отримали дозволи на проживання у Польщі. Така тенденція спостерігається уже не перший рік. Загальна кількість українців, яким надали право проживання на польській території, складає 247 тис. 400 людей. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень