«Євробачення-2017»: Україна здивувала найдовшою червоною доріжкою

У Києві пройшла офіційна церемонія відкриття міжнародного пісенного конкурсу

Сьогодні, 7-го травня, у Києві відбулася офіційна церемонія відкриття міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017».

Так, «Українська правда» відзначає, що найдовшою в історії конкурсу червоною доріжкою пройшли артисти та делегації 42-х країн-учасниць. Захід проводився перед Маріїнським палацом.

Першими пройшли представники Албанії на чолі з конкурсанткою Ліндітою Халімі. Українські ж конкурсанти з гурту O.Torvald з’явилися останніми на правах господарів конкурсу.

Подолавши 265 метрів червоної доріжки, кожен з учасників піднімався на дах Євроклубу, де підписував прапор своєї країни та запускав у повітря.

Друга частина церемонії розпочалася промовою першої леді Марини Порошенко, яка зазначила, що пісенний конкрс символізує єдність Європи. Пані Порошенко також подякувала Джамалі за те, що вона повернула «Євробачення» до України.

Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що Київ завжди був європейським містом і географічно, і ментально:

Музика може змінити світ, зробити його розумнішим і добрішим. Тож хай всюди лунає музика, - сказав він.

Джамала сказала, що тішиться за Україну, яка стала частиною свята, створеного «Євробаченням»:

Я також радію, що зараз тисячі людей приїхали до України, і вони побачать справжню країну, справжній Київ, не через телебачення чи газети, а на власні очі. Вони познайомляться з українцями, з нашою культурою, спробують нашу їжу, і це чудово, - додала вона.

Нагадаємо, перший півфінал конкурсу відбудеться 9-го травня, другий півфінал - 11-го травня. 13-го травня пройде гранд-фінал конкурсу. Всі головні події відбуватимуться у Міжнародному Виставковому Центрі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень