ЄС зніме санкції з Богатирьової?

Перегляд обмежувальних заходів відбудеться на початку березня

Європейський Союз має намір на початку березня продовжити обмежувальні заходи, запроваджені проти колишніх українських високопосадовців, однак із "чорного списку" виключать екс-міністра охорони здоров’я Раїсу Богатирьову. Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на джерело у керівній інституції ЄС.

"ЄС продовжить блокування активів 16 українських осіб, яких підозрюють у незаконному привласненні державних активів. Нині санкції діють стосовно 17 таких осіб, включаючи Віктора Януковича та народного депутата Сергія Клюєва. Але Раїсу Богатирьову із цього "чорного" списку буде виключено. За наявною інформацією, її майно нібито було повернуто державі Україна", - розповів співрозмовник агентства.

За його словами, з березня також будуть продовжені санкції проти російських, кримських, сепаратистсько-терористичних діячів, які причетні до посягання на територіальну цілісність, суверенітет та незалежність України. Йдеться про 149 осіб та 73 установ. Обмежувальні заходи діятимуть впродовж наступного півроку.

При цьому, зауважує джерело, перелік фізичних осіб буде переглянуто та змінено у зв’язку з тим, що деяких із них вже немає серед живих.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень