Є перші гроші на реконструкцію стадіону «Авангард» у Рівному

Виділити їх з бюджету міста вирішила міська рада на позачерговій сесії

Щоправда, цьому передували гарячі дискусії. Так, приміром, депутат Олександр Курсик хотів спочатку побачити проект стадіону і презентувати його громадськості, щоб переконатися, що він відповідає запланованому, а вже після цього виділяти кошти на будівництво. Тож пропонував довивчити питання і перенести його розгляд на 22 лютого.

Його підтримували й деякі інші міські обранці. Дехто з них також хотів знати, скільки на стадіоні площ відведено під комерцію.  

А депутат Роман Стасюк пропонував замість «Авангарду» будувати стадіон на Пагорбі Слави, де відведено під зведення спорткомлексів 20 гектарів землі. Але депутат і голова облдержадміністрації Олексій Муляренко пояснив йому, що це зробити неможливо, оскільки проект розроблений якраз під «Авангард» із врахуванням його ділянки й комунікацій.

Врешті, 34 міських обранці з присутніх на сесії 39 проголосували за виділення 20 мільйонів гривень на реконструкцію стадіону.

Тепер, пояснив міський голова Володимир Хомко, зможуть оголосити тендер на початок будівництва:

Після того, як буде переданий офіційно проект, буде оголошений тендер на початок будівництва. Процедура займе півтора-два місяці. Після того переможець тендеру приступить до будівництва.

 

20 мільйонів вже є. Є сенс брати участь у тендері. А далі поквартально будемо додавати кошти. Я так думаю, в цьому році мільйонів 60-70 ми освоїмо.

 

Все інше розраховуємо на ДФРР (Державний фонд регіонального розвитку) так, як обіцяла нам Верховна Рада, не просто Верховна Рада, а комітет з питань бюджету і фінансів.

За словами Володимира Хомка, у міста є хороші шанси отримати кошти на будівництво стадіону з держбюджету. Адже йому особисто обіцяли підтримку три колишні міські голови, які нині є членами бюджетного комітету Верховної Ради, і Віце-прем’єр-міністр.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень