Ярмарок у Рівному: що набрав Хомко в чорний пакет (ФОТО)

Частину вмісту він поділить з губернатором області. Не «просто так»

Рівненські депутати вийшли на благодійний ярмарок на майдані Незалежності, доки тривала перерва у сесійній залі. Нагадаємо, що усі школи Рівного збирають гроші на лікування трьох онкохворих дітей:

Іванні Тарасюк, Марті Григорчук та Владиславу Старко.

Так, на площі з’явились міський голова Рівного Володимир Хомко, губернатор області Олексій Муляренко, заступник Хомка Галина Кульчинська, секретар Рівнеради Сергій Паладійчук. У мера Рівного назбирався цілий пакет покупок. Що у ньому, Володимир Хомко розповідає далі:

Всього потрошки. Вінок на двері, картину купив, мені здається – гарна. Печива, пряників накупляв. Я так купив, аби внучці подарувати. Діти хороші, вміють продавати. Я взяв рулетик дуже смачний, вже покуштував шматочок і зараз йдемо з губернатором на каву. З губернатора – кава, з мене рулетик.

Губернатор області Муляренко своєю чергою придбав:

Різні вироби: на ялинку, до ялинки, різні прикраси, смаколики. Щось залишиться в адміністрації, щось поїде додому, щось поїде до батьків на ялинку. Загалом ярмарок вдався, діти молодці.

Старшокласники навчальних закладів Рівного зробили все своїми руками, або ж просили допомоги в пекарень тощо. Територією майдану Незалежності ярмарок не обмежився, діти також бігали з коробками центром міста та пропонували купити щось смачне перехожим.

Що ж до зібраних коштів, то діти назбирали найбільшу суму за всі роки проведення ярмарку. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень