Один з хлопчиків - п'ять місяців у комі: Рівне збиратиме гроші (ФОТО)

Ви не впізнаєте Майдан Незалежності на Андрія

Фото з торішнього ярмарку. 7 Днів

Кошти на лікування трьох рівнян збиратимуть на різдвяному ярмарку «Врятуємо життя разом», у четвер, 13 грудня.

Йдеться про Тимофія Поліщука, якому необхідна трансплантація печінки, Павлика Челяду, який нині лікується в онкогематології обласної лікарні, та Віталія Корнійчука, який впав у кому після операції на головного мозку.

Аби підтримати їх фінансово, діти усіх навчальних закладів об’єднаються та проведуть ярмарок на центральній площі міста. Там можна буде придбати різні вироби. Усі вторговані кошти того ж дня розділяють між трьома вищезгаданими хлопцями.

Галина Кульчинська. Фото - Радіо Трек

Увесь цей процес називає «актом солідарності» заступниця міського голови Галина Кульчинська:

- Це дуже складні діти, вони навчаються у наших закладах. Двоє – у школах, один хлопчик – у дошкільному навчальному закладі Рівного. І це, знаєте, дуже благородний акт солідарності й підтримки однолітками своїх дітей. На благодійному ярмарку ви зможете придбати за помірними цінами унікальні новорічно-різдвяні подарунки. І разом з тим, ви віддаєте свої кошти на лікування цих дітей, які дуже потребують фінансової підтримки.

Зауважимо, що такі ярмарки проводять останні кілька років. А діти – самі обирають тих, кому допомагатимуть. Кожного року зібрані суми зростають, каже Галина Кульчинська.

Придбати на ярмарку подарунки до Дня Святого Миколая, Нового року чи Різдва зможуть усі охочі в четвер, 13 грудня.

Ярмаркувати почнуть о 12-ій на майдані Незалежності у Рівному.

Нагадаємо, торік на подібному ярмарку продаж солодощів та сувенірів на майдані Незалежності тривав з 12:00 до 15:00 години. За цей час школярі зібрали 154 тисячі 380 гривень. 

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень