«Яра - янгол бійців»: під Бахмутом під час порятунку воїнів загинула 29-річна парамедикиня

«Дівчинка з косичками... більше не зустрінете, її вбила росія»

Під Бахмутом під час евакуації поранених у п’ятницю, 3 березня, загинула волонтерка, військовослужбовиця, бойова медикиня 93-ї бригади «Холодний Яр» Яна Рихліцька.

Про це повідомляє у Facebook Тактична медицина «Північ», а також пишуть друзі та побратими Яни.

Яну називали на фронті «Янголом бійців».

У Мережі розповідають, що до повномасштабного вторгнення росії дівчина працювала в ІТ-компанії, після 24 лютого 2022 року почала активно волонтерити, а у травні пішла служити парамедикинею і врятувала не одне життя.

— Дівчинка з косичками. Багато хто працював на стабпунктах і зустрічав дівчинку з косичками, більше не зустрінете, її вбила росія. Бойова медикиня Яна («Яра») Рихліцька та санітар загинули під час евакуації поранених під Бахмутом, - пише один із її товаришів.

Побратими згадують також Яну як «промінчик сонця і позитив» 93-ої бригади «Холодний Яр».

— Завжди мільйон питань, смілива та допитлива, ось така вона — Яра, запам‘ятається нам…, - пише лікар анестезіолог — інструктор TCCC у Збройні Сили України Микола Дем'янюк.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень