Ялинки по-рівненськи

Кореспондент Радіо Трек завітав до публічних осіб міста

Ой, снігу, снігу білого... не насипала зима... Принаймні, поки. Люди нарікають, що через це не мають 100% передноворічного настрою. Але достатньо вловити запах мандаринів, потрапити на ялинковий базар і прикрасити новорічне дерево вдома, як все стає на свої місця. Ми вирішили поцікавитись, а які ж ялинки у відомих рівнян?

 

 

ОЛЕКСІЙ ХАХЛЬОВ

2015 рік став знаковим для Олексія Хахльова, який у лютому очолив Рівненську обласну федерацію футболу, а згодом, разом з однодумцями, зміг відродити «Верес».

Президент Народного Клубу питанням встановлення ялинки вдома не переймається, оскільки має на подвір’ї живу, розкішну. В Острозі. Її й прикрашає, але тільки не зірками)

 

 

ГАЛИНА КУЛЬЧИНСЬКА

Дуже серйозно та творчо підходить до створення новорічного настрою вдома заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська. Зазвичай в її оселі пахло справжньою ялинкою, але два роки тому почали ставити штучну. Раніше це була справжня церемонія – вибирати живу ялинку з сином, встановлювати її, прикрашали...

Щороку ялинка постає в новому образі та принципово відрізняється від минулорічної. 2015 рік родина Кульчинських зустрічала біля національної ялинки, прикрашеної іграшками з ручною вишивкою, подарованими рівненською майстринею Оленою Медвєдєвою. А цього року ялинка схожа на безе! Вона прикрашена лише електричними ліхтариками, звичайними прозорими кульками, кремовими трояндами і такими ж великими бантами. І, справді, схожа на безе, самі подивіться:

 

 

СТАНІСЛАВ ЛОЗОВСЬКИЙ

Щось надзвичайне ми хотіли побачити й в оселі Станіслава Лозовського, для якого 2015-й був дуже особливим, бо погодьтеся, не кожному актору за рік вдається і в кіно дебютувати, і звання заслуженого атриста України отримати. І побачили – його дружину! Наталію Лозовську ви знаєте. Ця тендітна дівчина - волонтер, працює в Міському будинку культури та має відношення до організації чи не всіх концертів у Рівному. Отже, доки Стас задіяний на новорічних заходах одразу в двох театрах, Наталя розкаже нам про ялиночку.

Лозовські природу шанують і 10 років тому, вирішивши не нищити живі, придбали штучну ялинку. Але не завжди вдається до неї дістатись. З різних причин... І це теж, свого роду, традиція, коли дітки штурхають татка: «Ну, принеси ялинку!». А вона ж у підвалі, а підвал же далеко... А буває, приносить Стас ялинку, а кріплення забув, або з трьох ніг доніс дві. Словом, творчі люди – вони такі)  От і доводиться за кілька годин до Нового року ставити ялинку з тих, що ще лишились на базарі) А цього разу ялинка взагалі до себе не підпустила – кудись поділися ключі від того далекого підвалу, тому Лозовські зустрічатимуть 2016-й з таким деревом:

А з іншого боку, он яка ялинка велика, це ж скільки подарунків під неї влізе)

 

 

ТЕТЯНА ВОЛКОВА

А чим здивує рівненська телеведуча, яка в 2015 році презентувала авторський проект «А ми до Вас з Тетяною Волковою». Цього разу ми завітали до цієї красивої пані, аби розпитати про її новорічне дерево. З’ясувалося, що це штучна ялинка. Метри два заввишки. Її дизайн бере на себе Влад – син ведучої. Це вже така традиція. А ще одна – це іграшки-ляльки ручної роботи.

 

 

КОСТЯ ТАРАНТІНОФФ

- Цікаво, подумали ми, - а яка ж новорічна красуня у нашого мегакреативного Кості Тарантіноффа? Підглянули і ось, що побачили:

А, взагалі, тут яка історія... Послала якось дружина Тарантіноффа по ялинку в підвал (там вона живе). Довго йшов Костя до мети, тижні зо два. Приніс свою метрову красуньку, урочисто вручив дружині і... далі це вже її справа – прикрашати та оздоблювати. Цьогоріч Тарантінівська ялинка вбрана в нові кульки та китайську гірлянду) А ще має свою власну кімнату (а не кожній же людині так щастить).

Але, насправді, не так важливо, де встановлена ваша ялинка, як вона прикрашена, жива вона чи штучна. Головне, щоб в новорічну ніч ви знайшли під нею омріяний подарунок. З прийдешнім!

Щиро ваше Радіо ТРЕК.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень