Який регіон в Україні отримав найбільше за ізоляцію від коронавірусу

Йдеться про розподіл понад 10 мільйонів гривень, які виділили як компенсацію особам, які не могли працювати через контакт з хворими

Фонд соціального страхування України прийняв на оплату лікарняні листи, видані через ізоляцію від коронавірусу, на суму понад 10 млн гривень. Ці гроші виділені з Фонду боротьби з COVID-19, пише сайт «Сьогодні».

Кожна застрахована особа в разі контакту з хворим на коронавірусну хворобу має право отримати листок непрацездатності для ізоляції від COVID-19 з метою упередити ризики поширення пандемії. Втрачений за час самоізоляції під медичним наглядом заробіток компенсує Фонд соціального страхування України, – нагадали в фонді.

Сума виплат від фонду за час ізоляції становить 50% середнього доходу незалежно від тривалості страхового стажу і 100% середнього доходу – для медичних працівників.

Найбільше таких листків непрацездатності було видано в Житомирській області – виплати нараховані для більш ніж тисячі людей на суму близько 1,5 млн гривень.

Матеріали сайту «Сьогодні»

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень