В якому коледжі на Рівненщині виявили порушень на понад 100 тисяч гривень?

За три роки

Спеціалісти Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області виявили майже на 132 тисячі гривень порушень, що призвели до втрат ресурсів. Це стало відомо під час ревізії у Дубенському коледжі культури і мистецтв Рівненського державного гуманітарного університету.

Контролем охоплено період з 01.03.2014 по 01.02.2017.

Під час проведення ревізії виявлено, що за рахунок загального фонду державного бюджету коледжем покривались видатки спеціального фонду на оплату комунальних послуг, спожитих мешканцями гуртожитків.

Також з порушенням законодавства бухгалтерією коледжу нараховувалась та виплачувалась працівникам заробітна плата, надбавки та грошові винагороди тощо.

За матеріалами проведеного контрольного заходу чотирьох посадових осіб коледжу притягнуто до адміністративної відповідальності.

На вимогу Держаудитслужби, всі виявлені порушення коледжем повністю усунуто до завершення ревізії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень